Start Rasbeschrijving Erfelijke afwijkingen Onze honden Fokplannen Uitslagen In memoriam Fotogalerij Links


Fokplannen

Begin 2022

Als alles volgens planning verloopt gaat Guusje in januari 2022 logeren bij Simba (en Yolanda).

 

Guusje van Balingshoek

X

Camlock the Lion King "Simba"

 

Simba is eigendom van Anette van der Meijden ('Van Shaka's Royal Kraal' korthaar collies) en Yolanda Brand, zij hebben hem geļmporteerd uit Amerika.

Ik heb deze reu gekozen omdat hij een compleet andere genetische achtergrond heeft dan de honden in Europa. Simba is een stabiele, lieve en makkelijke hond. Hij is Jeugd Winner 2018, Nederlands Jeugd kampioen en Nederlands kampioen.

Uit deze combinatie zullen alleen tricolour pups geboren worden, vrij van erfelijke afwijkingen (genetisch drager van CEA).

 

 

Begin 2023

In 2023 willen we een nestje met Floortje fokken.

 

Bent u op zoek naar een goede fokker, hanteer dan de puppy-checklist.

Voor verwachte / beschikbare honden kunt u kijken op de site van de Smooth Collie Friends of de Smooth Collie Database (Europa).        


Mensen die interesse hebben in een korthaar pup kunnen zich geheel vrijblijvend op de lijst laten plaatsen. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk informatie over de thuissituatie (kinderen, andere huisdieren, e.d.) en willen graag al uw vragen beantwoorden. U kunt een afspraak maken om kennis te maken met ons en onze honden. Wij wonen in Schagen, Noord - Holland.

De mensen op de lijst worden op de hoogte gehouden van het verloop van de zwangerschap en de naderende bevalling. Na de bevalling nemen wij contact op om een afspraak te maken voor een eerste bezoek aan moeder en pups.

Indien u interesse heeft kunt contact opnemen:

of bel: 06 - 539 207 24

   
         
   

 
Copyright © 2018 Korthaarcollies van Balingshoek
Laatst bijgewerkt: 06 november 2021